Peste 150 de elevi de la liceul Pedagogic participă la o acţiune de protejare a mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Liceulul Pedagogic „Dimitrie Tichindeal” vor participa astăzi, de la ora 13.00, la prima acţiune de conştientizare pentru protecţia naturiidin cadrul unui proiect care se va desfăşura în Municipiul Arad.

Această acţiune face parte dintr-un proiect care prevede sensibilizarea tânărei generaţii cu privire la importanţa existenţei unor arii protejate naturale, Parcul Natural Lunca Murşului.

De asemenea, ei vor învăţa despre ce tipuri de ameninţări sunt supuse speciile de plante şi animale şi ce se poate face pentru protejarea lor.

În acest proiect vor fi implicaţi mai multe unităţi de învăţământ din Arad. Este vorba despre 20 de şcoli, care au fost desemnate prin extragere.

„Întru-cât prima unitate de învăţământ extrasă a fost Liceul Pedagogic „Dimitrie Tichindeal” la această şcoală va avea loc prima acţiune, care deja a fost programată în prezenţa a peste 150 de elevi.

O mascotă va fi prezentă la această acţiune, precum şi la cele care vor urma, distribuind materiale promoţionale participanţilor” a spus Ovidiu Pârv, directorul Parcului Natural Lunca Murşului.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite