Peste 1400 de petarde au fost confiscate de la un tânăr de către jandarmii arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmerie care executa o acţiune punctuală în zona Pieţei  Mihai Viteazul din Arad, pe linia prevenirii constatării infracţiunilor privind regimul materialelor explozive, a surprins în flagrant un tânăr care comercializa obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, respectiv petarde şi artificii.

În urma legitimării, jandarmii l-au identificat pe B.A., de 25 de ani, din Arad, care oferea spre vânzare trecătorilor pocnitori, petarde şi artificii pe bază de amestecuri pirotehnice, fără a deţine autorizaţie emisă de I.T.M. Arad şi avizată de I.P.J. Arad.

La controlul bagajelor aflate asupra acestuia, jandarmii au descoperit 1400 de petarde şi 12 artificii din categoria obiecte zburătoare. Jandarmii au confiscat produsele şi i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale.

“Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite