Peste 13.000 de locuri sunt disponibile pentru înscrierea la grădiniţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi începe oficial înscrierea copiilor la grădiniţele din Arad. Înscrierea va avea loc până în data de 31 mai, când sunt programate înregistrările în grupa mică şi în grupa pre¬gătitoare.

Deşi la multe grădiniţe, majoritatea locu¬rilor sunt rezervate încă de câteva luni, numărul total al locurilor disponibile în judeţul Arad este de 13.892.

Criteriile care sunt avute în vedere la înscriere vizează domiciliul părinţiilor în circumscripţia arondată grădiniţei: existenţa fraţiilor sau a surorilor în aceeaşi grădiniţă; copiii care provin din familii monoparentale şi cu situaţii sociale deo¬sebite; locul de muncă al părinţilor sau al susţinătorilor legali în apropierea grădiniţei. Cererile de înscriere vor fi analizate şi aprobate, în perioada 31 mai - 10 iunie.

Judeţul Arad dispune de un total de 261 de grădiniţe, dintre care doar 22 au personalitate juridică, restul de 239 fiind doar structuri. Din cele 22 de grădiniţe cu personalitate juridică, 15 sunt din municipiu, iar şapte din judeţ.

La acestea se adaugă alte patru unităţi preşcolare din domeniul privat.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite