Arad: Peste 200 de misiuni executate de jandarmii arădeni într-o singură lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Peste 200 de misiuni executate de jandarmii arădeni într-o singură lună
Arad: Peste 200 de misiuni executate de jandarmii arădeni într-o singură lună

În luna octombrie 2009, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au executat un număr de 213 misiuni de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice. CITEȘTE PE ACEEAȘI TEMĂ: Arad: Peste 50 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul UTA – FCM Târgu Mureș

În urma acestor misiuni executate de jandarmii arădeni, au fost constatate pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional un număr de 11 infracţiuni de „loviri sau alte violenţe”, „distrugerea”, „ultrajul contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „ameninţarea”, „furt calificat”, cu 8 autori reţinuţi.

Tot în luna octombrie au fost aplicate un număr de 187 amenzi contravenţionale, în valoare de 6.1050 lei, un număr de 34 avertismente scrise şi peste 400 de avertismente verbale, toate acestea în urma legitimării a peste 2.000 de persoane. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 2500 lei.

“În această perioadă jandarmii arădeni au asigurat paza şi protecţia a 78 transporturi de valori aparţinând Administraţiei Finanţelor Publice Arad, precum şi a 2 transporturi cu caracter special care au tranzitat judeţul Arad”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite