Arad: Peste 600 de arădeni au fost amendaţi de către jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad a anunţat în această dimineaţă că în primul trimestru al anului în curs au aplicat un număr de 654 de amenzi.

În toată acestă perioadă, jandarmii au interventi în peste 850 de misiuni de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice în zonele instituţiilor de învăţământ, a pieţelor, târgurilor şi oboarelor, pe timpul manifestărilor sportive şi cultural-artistice desfăşurate în municipiul şi judeţul Arad.

În urma acestor misiuni, 47 de arădeni au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni. De asemenea, un număr de 654 de arădeni s-au ales cu câte o amendă după ce au încălcat legea.

„Tot în primul trimestrul al anului în curs, jandarmii arădeni au asigurat paza şi protecţia a peste 300 transporturi de valori aparţinând Administraţiei Finanţelor Publice Arad, precum şi 9 transporturi cu caracter special, din care 2 cu materiale nucleare, care au tranzitat judeţul Arad”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, căpitan Florin Zapodean.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite