Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot urma gratuit diverse cursuri de calificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad  au anunţat în această dimineaţă că vor reîncepe cursurile de calificare sau specializare profesională. Aceştia spun că după o pauză de câteva luni au reuşit să finalizeze licitaţiile pentru atribuirea cursurilor. 

O parte dintre acestea vor fi demarcate în cel mai scurt timp.

„Agenţia noastră va organiza cursuri de calificare sau recalificare profesională în următoarele domenii: bucătar, coafor, manichiură-pedichiură, manager de proiect, limba engleză, limba germană, limba italiană, asistent de gestiune, contabil, lucrător în comerţ, inspector (referent) resurse umane, operator introducere, validare date”, spune  Horia Ocolicean, director al AJOFM Arad.

Înscrierile pentru aceste cursuri se adresează şomerilor indemnizaţi şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Aceştia trebuie să se înscrierie la cursurile gratuite, conform specializărilor mai sus menţionate la sediul AJOFM Arad, str. Călugareni, nr. 1 A.

Pentru înscriere este nevoie de Buletin Identitate sau Carte Identitate (original), carnet de şomer (original) sau adeverinţă care atestă statutul de persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite