Utilajele de dezăpezire au ocolit în această dimineaţă cartierele periferice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii din cartierele rezidenţiale de lux sunt nemulţumiţi că nu s-au curăţat străzile. Ninsoarea din ultimele ore a pus firmele de deszăpezire la lucru doar în zona centrală, în timp ce în cartierele mărginaşe şoseaua e îngheţată.

Cartiere precum Aurel Vlaicu, Funcţionarilor sau Colonia UTA rămân după fiecare ninsoare ultimele destinaţii din lista cu traseul utilajelor de dezăpezire.
În timp ce şoseaua din centrul oraşului este perfect curăţată de zăpada căzută noaptea trecută, străzile din cartiere s-au transformat în patinoar. Oamenii de aici spun că se tem să-şi mai scoată maşinile din garaje din cauza gheţii şi a poleiului.

„La blocurile din colonia UTA veşnic străzile rămân necurăţate. Mie una mi-e frică să ies şi pe jos. Cu maşina, nici nu mai vorbesc. În cartierul Aurel Vlaicu, aceeaşi situaţie. Noroc că noi, oamenii, mai aruncăm cu sare pe unde apucăm sau ne mai curăţăm fiecare în faţa casei, căci altfel ar fi dezastru”, a spus în această dimineaţă Dorina Hrişcă, din Arad. La rândul lor şoferii de taxi spun că după fiecare ninsoare se simt în siguranţă doar pe Bulevardul Revoluţiei, unde, fără niciun reproş, zăpada este curăţată tot timpul.

Aventură pe gheaţă

„Sincer, îmi este groază iarna când văd că ninge. În Arad întotdeauna persoanele abilitate sunt luate pe nepregătite la fiecare ninsoare. Centrul oraşului este curăţat tot timpul, în timp ce prin cartiere noi aruncăm cu sare”, a declarat Mihai Socaci, şofer de taxi. Traficul rutier a fost îngreunat la primele ore ale dimineaţii. Prin cartierul Aurel Vlaicu nici urmă de vreun utilaj de deszăpezire, în timp ce pe platoul din faţa Palatului Administrativ, mai mulţi oameni măturau zăpada.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite