Pericol de polei pe cele mai importante drumuri din județul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii au ieșit la deszăpezire de la primele ore
Muncitorii au ieșit la deszăpezire de la primele ore

Firmele care se ocupă cu deszăpezirea în județul Arad au ieșit în această dimineață de la ora 3 pe șosele și au aruncat cu material antiderapant pentru a evita producerea poleiului.

Astfel pe drumurile ce leagă Arad-ul de Mâsca, de Curtici și de Zăbrani s-a intervenit de la primele ore, la fel ca și pe drumurile județene 709A Mâsca – Măderat, Frumuşeni-Zăbrani și DJ 709 B Curtici-Sânmartin.


Pe drumurile din nord estul județului au intervenit utilaje prevăzute cu lamă şi aşternere antiderapant.
Drumurile curățate sunt: DJ 792 Sebiş-Moneasa, DJ 792 C Buteni-Cuied –Târnova-Pâncota, DJ 792 Mocrea –Târnova și DJ 793 Beliu-Hăşmaş.

Pe raza judeţului Arad nu sunt drumuri blocate. S-a intervenit şi pe tronsonul Arad-Şiria, unde în cursul zilei de ieri se formase un pod de gheaţă.

„Utilajele au intervenit de la ora 3 dimineaţa, firma câştigătoare a licitaţiei pe respectivul sector a început să acţioneze pentru înlăturarea stratului de gheaţă. Vă pot spune că se circulă în condiţii de iarnă şi spre Ineu, dar am intensificat programul de intervenţii dincolo de durata normală a timpului de lucru. Acţionăm peste tot 24 de ore din 24 şi în momentul de faţă situaţia este sub control”, a declarat Cristian Drăgan, vicepreşedintele CJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite