UPDATE Percheziții în Arad. Polițiștii au reținut mai mulți contrabandiști și tone de alcool contrafăcut.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascații au descins în mai multe locuințe
Mascații au descins în mai multe locuințe

Domiciliile mai multor persoane din Arad sunt la această oră „luate la puricat” de mascați. Asta după ce asupra mai multor arădeni există suspiciuni că s-ar ocupa cu traficul de alcool.

Ora 16.00

Polițiștii timișoreni au descins în 12 locații diferite din patru județe, printre care și Aradul. Aici, oamenii legii au oprit în trafic un microbuz în care au găsit peste două tone de alcool contrafăcut. Se pare că marfa de contrabandă era produsă la Oradea iar mai apoi distribuită în toată zona de vest. Anchetatorii spun că este vorba de alcool dublu rafinat, care era ambalat în sticle de 1 litru la fabrica ilegală din judeţul Bihor, în localitatea Gepiu. Acolo se produceau pe bandă rulantă cantităţi impresionante de alcool care mai apoi era ambalat şi transportat de către traficanţi în Timiş, Alba şi Arad unde era valorificat. Nicăieri nu au fost găsite acte de provenienţă.

 „ Poliţia Timiş instrumentează de trei luni un dosar penal de evaziune fiscală şi contrabandă cu alcool. În cadrul acestui dosar au fost organizate 12 percheziţii simultane, patru în judeţul Timiş şi opt în judeţele Arad, Bihor şi Alba. În Arad, un microbus a fost cu alcool a fost oprit în trafic, pe drumul către Chişineu Criş dar s-au făcut verificări şi la o altă adresă. În total au fost depistaţi 15 mii de litri de alcool ” , a declarat inspector Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Timiş

Oamenii legii au reuşit să găsească în total peste zece tone de băutură care urma să fie comercializată ilegal.  Suspecții au fost duși la audieri și urmează să se decidă dacă vor fi sau nu arestați.

Pentru contrabandă cu alcool şi evaziune fiscală, membrii reţelei ar putea să stea până la șapte ani în spatele gratiilor.

Ora 09.00

Începând de la primele ore ale dimineții, mai mulți mascați au descins simultan în patru județe din țară, respective Arad, Timiș, Bihor și Alba. Deocamdată nu se știe exact numărul celor vizați de oamenii legii.
Vom reveni cu informații.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite