Pentru a avea locuinţa „lună şi bec” de sărbători, arădencele apelează la firmele de curăţenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ne apropiem de sărbătorile de Paşti iar gospodinele se gândesc deja la tradiţionala curăţenie de primăvară. Aşa cum cozonacul din supermarket îl înclouieşte cu succes pe cel gătit acasă, pentru câteva sute de lei, arădencele preferă să-şi angajeze specialişti pentru curăţenia dinaintea sărbătorilor.

Firmele specializate în oferirea de servicii profesionale de curăţenie abia că mai fac faţă numărului mare de cereri, mai ales în această perioadă. „Avem foarte multe programări mai ales în rândul tinerelor familii care îşi petrec  aproape toată ziua la serviciu şi nu mai au timp să facă curăţenie.

Această activitate necesită timp şi efort, iar în situaţia în care trebuie să te apuci de astfel de treburi după ore bune de serviciu, nu e de mirare că tot mai multe gospodine ne sună să le venim în ajutor”, ne-a spus Răzvan Condriuc, administratorul unei firme de curăţenie din Arad.

Tarifele pentru aceste servicii diferă de la o casă la alta. Ba mai mult, firmele de curăţenie acceptă şi plata în rate de la clienţi. „Ştiu că toţi trecem printr-o perioadă grea, aşa că, acceptăm şi plata în rate.Clientul trebuie să ne plătească decât un avans, iar restul sumei ne-o restituie cum poate. Pentru spălatul covoarelor, percepem un tarif de 6 lei pe mp, la geamuri 4 lei pe mp, iar dacă curăţenia este una generală şi e nevoie de cel puţin doi specialişti, clientul va scoate din buzunar 200 de lei”, a mai adăugat Răzvan Condriuc.

Cum de cel puţin două ori pe an, gospodinele sunt obligate să întoparcă casa pe dos, adică de Crăciun şi Paşti, acestea preferă să scoată câţiva bani de la naftalină şi să-şi angajeze specialişti pentru curăţenie.

„Eu una am să apelez la o astfel de firmă. După o zi grea petrecută la serviciu, nu-mi mai arde să spăl geamuri şi covoare. Din câte m-am interesat, nu se percep tarife foarte mari, aşa că am sun cu încredere la o astfel de firmă”, ne-a spus Ana Anghel din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite