Pensionarii din Arad vor începe de astăzi să strângă semnături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Ligii Pensionarilor Arad demarează de astăzi campania de strângere de semnături pentru declanşarea referendumului pentru adoptarea Codului Pensionarilor. Aceştia spun că vor începe campania în tot judeţu şi nu numai. 

„Vom avea o şedinţă de consiliu judeţean şi vom demara pe plan judeţean strângerea de semnături pentru declanşarea referendumului pentru adoptarea Codului Pensionarilor. De data aceasta avem şi sprijinul federaţiilor pensionarilor din întreaga ţară. Săptămâna viitoare, la Bucureşti, va avea loc şedinţa Federaţiei Unirea şi Federaţiei Sindicale a Pensionarilor din România, şi se va da startul campaniei de colectare a semnăturilor”, spune Ligii Pensionarilor Arad, Ilie Cerna.

Aceştia sunt hotărâţi să se strângă aproximativ un milion şi jumătate de semnături.  „Potrivit legii avem nevoie pentru declanşarea referendumului de 200.000 de semnături, dar noi vom aduna 1,5 milioane semnături pentru a nu exista niciun echivoc, să nu fie niciun motiv de îndoială cum că doar 200.000 de persoane vor referendumul”,  mai spune Ilie Cerna.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite