Arad:UPDATE Deţinutul din Penitenciarul de Maximă Siguranţă s-a spânzurat cu o curea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad:UPDATE  Deţinutul din Penitenciarul de Maximă Siguranţă s-a spânzurat cu o curea
Arad:UPDATE Deţinutul din Penitenciarul de Maximă Siguranţă s-a spânzurat cu o curea

Conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Arad a anunţat astăzi că un deţinut în vârstă de 52 de ani şi-a pus capăt zilelor.

Potrivit primelor cercetări ale poliţistilor, deţinutul s-a folosit de o curea pentru a-şi pune capăt zilelor. Acesta s-a agăţat de conductele de apă din baia celulei. Corpul deţinutului a fost dus la morgă pentru necropsie. Oamenii legii continuă ancheta.

xxxx

D.I., se afla în arest preventiv, fiind acuzat de furt. Potrivit conducerii penitenciarului, bărbatul nu a dat niciun semn în ultimele zile cum că ar vrea să-şi pună capăt zilelor. D.I. a fost găsit spânzurat chiar în celula în care era închis.

“Persoana privată de libertate se afla în arest preventiv pentru infracţiunea de furt. Nu am avut probleme cu el până în prezent şi nici nu a dat vreun semn că ar vrea să se omoare. Victima a fost găsită de către personalul de serviciu, decedată în camera de deţinere”, a declarat Eduard Mangold, purtător de cuvânt în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Arad.


Organele abilitate au început cercetările pentru a afla cu exactitate condiţiile în care s-a produs decesul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite