Pedepse mai mici pentru locotenenții lui Uțu Rohozneanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Împăratul” Uțu Rohozneanu și locotenenții lui s-au mutat de o perioadă bună la Curtea de Apel Timișoara unde s-a judecat recursul depus de avocații lor. Surprinzător, în urma acestuia, cei mai periculoși interlopi din vestul țării au primit pedepse mai mici.

La rejudecarea cazului, magistrații Tribunalului Arad au mărit numărul de ani la care au fost condamnaţi membrii clanului Rohozneanu, dar acum, Curtea de Apel Timişoara a micșorat pedepsele. Lui Beldiman Constantin de exemplu, i s-a micșorat pedepasa de la 11 ani, la șapte ani şi șase luni. Arba Adrian zis „Topa”, a fost condamnat la un an şi șase luni faţă deșase ani, cât a primit din partea magistraților arădeni.

Zece ani de detenție pentru Uțu și Fizi

La rândul lor, fraţii Dragoman au fost condamnaţi la zece, respectiv nouă ani de închisoare de către Tribunalul Arad iar în urma apelului judecat la Curtea de Apel, cei doi au primit câte șapte şi opt ani de închisoare. În ceea ce-i priveşte pe Rohozneanu şi Fizidean, Curtea de Apel Timişoara a decis să le aplice pedepse de zece ani, respectiv nouă ani şi șase luni faţă de 11 ani şi trei luni cât primiseră ambii în urma sentinţei date de Tribunalul Arad.

Află în ediția de mâine a cotidianului Adevărul de Seară pedepsele primate de restul grupării

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite