Pecicanii sărbătoresc în acest weekend Praznicul de Pită Nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii întregul oraş, împreună cu invitaţi speciali, vor sărbători tradiţionala sărbătoare câmpenească „Praznicul de Pită Nouă”. Evenimentul va fi marcat prin programe cultural-artistice, sportive, concursuri şi o serie de surprize pregătite de organizatori: Primăria Oraşului Pecica, Consiliul Local şi Casa de Cultură.

Vineri va avea loc Ziua fermierului pecican care vor consta în  expoziţii agricole organizate la Şcoala Generală nr. 2 şi în piaţă, inaugurarea bazei sportive în Pădurice, cupa Spicul de Aur și un inedit program artistic cu ansamblul Datina al Clubului Elevilor Pecica.

Seara de vineri se va închiea cu un party pe cinste la discoteca din oraș. Sâmbătă, organizatorii au pregătin un concurs culinar „Ca la mama acasă”, meciuri de fotbal, demonstrații de judo și bineînțeles spre seară, atmosfera va fi din nou încinsă de mai multe formații de dans modern și majorette.

Seara de sâmbătă va fi dedicată Andreei Bălan, invintata specială a organizatorilor. “Duminică va avea loc un concurs de prins purcei precum și un program cultural variat. Vor cânta membrii ansamblului Búzavirág, ansamblului din Apateu, grupul Instrumental „Bagad de Bretagne” din Franţa și mulți alții. Seara se va încheia cu un frumos foc de artificii”, a declarat Pavel Sinka, purtător de cuvânt la Primăria Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite