Arad: Pecicanii au o nouă piaţă agroalimentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Pecicanii au o nouă piaţă agroalimentară
Arad: Pecicanii au o nouă piaţă agroalimentară

Pavarea trotuarelor, a pistei pentru biciclişti, montarea de mobilier urban şi refacerea spaţiilor verzi cu gazon, flori şi pomi ornamentali sunt doar câteva dintre investiţiile care fac parte din planul de modernizare a oraşului Pecica.

Piaţa agroalimentară din centrul oraşului Pecica a căpătat un nou aspect. Întreaga zonă a fost pavată iar vechile mese au fost înlocuite. Pecicanii se arată foarte mulţumiţi de faptul că au în oraşul lor o piaţă cu totul modernă. “Avem mese şi umbrele mobile. Când acestea sunt demolate, zona o folosim ca loc de întâlnire şi locaţie pentru evenimente de amploare în aer liber”, spune Mircea Crin din Pecica.

„E nevoie de timp şi răbdare din partea cetăţenilor. Încetul cu încetul toată Pecica va arăta ca un oraş cochet, dar pentru asta administraţia locală are nevoie de implicarea tuturor. E ca şi cum ai renova o locuinţă: nu poţi face totul deodată. Doar cu timpul se vedea imaginea de ansamblu, atunci când ai reuşit să termini totul” declară Pentre Antal, primarul oraşului Pecica.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite