Pecica va avea o nouă bază sportivă, în vecinătatea stadionului din oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Petru Antal a semnat contracul de ridicare a bazei sportive
Primarul Petru Antal a semnat contracul de ridicare a bazei sportive

Administraţia locală din Pecica a depus anul trecut un proiect la guvern prin care solicita finanţare în vederea realizării unei baze sportive noi în Pădurice, în vecinătatea stadionului.

Răspunsul pozitiv a sosit la finele lunii noiembrie 2009 iar de atunci s-a lucrat la documentaţia necesară demarării investiţiei. Zilele trecute a avut loc şedinţa de deschidere a ofertelor, la care au participat şase firme, câştigătoare fiind Finvest Construct din Arad.

“În acest mod am putut semna contractul de execuţie a lucrărilor. Este vorba despre o investiţie utilă, pe care ne-o dorim de mult timp”  a declarat Petru Antal, primarul orașului Pecica.  Amplasamentul va cuprinde un teren multifuncţional pentru fotbal, baschet şi tenis, dotat cu instalaţie de nocturnă, dar şi parcări.

Primarul Petru Antal a semnat contracul de ridicare a bazei sportive

Pe lângă acestea, se va ridica şi un corp nou de clădire pentru vestiare, cu toate utilităţile (apă, canalizare) şi sistem de încălzire.  Costul total al lucrărilor se ridică la circa 750 000 de lei, din care administraţia locală trebuie să suporte doar o mică parte, restul urmând să vină de la Guvern.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite