Patru traficanți de minori reținuți de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii continuă cercetările
Polițiștii continuă cercetările

Polițiștii arădeni sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Arad au reuşit anihilarea unei reţele care se ocupa cu traficul de minori.


După mai multe luni de investigari și cercetări, polițiștii au stabilit că pe raza municipiului  Arad, mai multe tinere, cunoscute că practică sexul comercial au fost racolate, prin ameninţări și violenţă, sechestrate şi obligate să se prostitueze de către patru bărbaţi.

S. Florin de 19 ani, A. Irinel, de 29 de ani, K. Ilie de 37 ani şi A. Liviu de 28  sunt suspecți că ar fi racolat din anul 2009 și până în present 10 tinere, toate minore și cu vârste cuprinse  intre 11 și 16 ani. Fetele erau obligate prin violență să se prostitueze , iar banii obținuți erau luați în totalitate de către suspecți.

Cei patru au fost reținuți și prezentați instanței de judecată, cu propunere  de arestare preventivă, pentru infracțiuniile de trafic de persoane, trafic de minori, viol și vătămare corporală. Pe numele suspecțiilor, instanța a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.                                         

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite