Patru mii de pachete de ţigări confiscate de vameşi la Vărşand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frontieriştii de la vama Vărşand, alături de poliţiştii arădeni au descoperit într-un autoturism Mitsubishi, patru mii de ăachete de ţigări ce urmau să fie comercializate peste graniţă. Valoarea ţigărilor descoperite este de 32.500 lei. 

Cele patru mii de pachete erau ascunse în locaşuri special amenajate în interiorul maşinii înmatriculate în Ungaria. „Autoturismul a fost oprit în trafic pe D.N. 79A, în apropierea frontierei. Existând suspiciuni că în autoturism s-ar putea afla ţigări netimbrate, cele două persoane împreună cu autoturismul în cauză au fost conduse la sediul SPF Vărşand. În urma verificărilor s-au descoperit ascunse, în locaşuri special amenajate sub bancheta din spate a autoturismului, 4000 pachete ţigări marca Jin Ling”, a spus Mihaela Leş, purtător de cuvânt al IJPF Arad.

La controlul vameşilor a fost folosit şi câinele de serviciu „ Leya”, specializat în detectarea tutunului. „Celor doi cetăţeni maghiari le-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 ţigarete” , a mai spus Leş.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite