Patru bărbaţi s-au săturat de viaţă şi au încercat să se sinucidă. Trei dintre ei au reuşit.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe persoane care locuiesc în municipiul Arad aleg să renunţe la viaţă. Motivele sunt fie lipsa baniilor, fie o iubire pierdută. Anul acesta au fost patru astfel de cazuri. Unul a intrat în comă şi trei au murit.

Totul a început cu tânărul, care era poliţist în Vinga şi care s-a aruncat de la etajul doi al Universităţii Aurel Vlaicu.

image

Tânărul a încercat de nenumărate ori să se sinucidă, însă nu i-a ieşit niciodată. 

Al doilea caz, este cel al unui bărbat, care era sub observaţie medicală şi care s-a aruncat de la etajulul 5 al Spitalul Judeţean din Arad. Acesta avea 41 de ani şi a  murit pe loc.

image

Al treilea caz este tot al unui bărbat. Este vorba despre pictorul german care s-a înjunghiat cu un cuţit. Bărbatul avea 45 de ani şi a ales moartea, doarece se despărţise de iubita lui.

image

Astfel, ieri, la nici două săptămâni după moartea pictorului, un alt bărbat a decis că nu mai vrea să trăiască.


Poliţiştii arădeni au anunţat în această dimineaţă că bărbatul care s-a aruncat, ieri după masă de la etaj a făcut acest gest din proprie iniţiativă. Mihai Hipak s-a aruncat de la geamul de pe scara blocului, de la etajul opt unde locuia, iar uşa casei era închisă. Vecinii spun că bărbatul a profitat de faptul că nu era nimeni acasă, a ieşit pe casa scărilor şi s-a aruncat pe geam. Pentru că a căzut pe o copertină bărbaul nu a murit pe loc, ci după ce a ajuns la spital.

Familia, care nu poate înţelege gestul bărbatului se pregăteşte de înmormântare şi aşteaptă rezultatele necropsiei. Vecinii spun că este ceva ciudat la mijloc, deoarece în urmă cu şapte ani tatăl lui a murit la fel. Bărbatul, care locuia în cartierul Aurel Vlaicu, era şomer de mai multe luni de zile.


Era căsătorit şi avea o fiică

Mihai Hipak, de 44 de ani era căsătorit şi aveam o fiică studentă.  Vecinii povestesc înspăimântaţi că au auzit doar o bubuitură. „Am ieşit să văd ce s-a întâmplat şi l-am văzut pe vecinul căzut. Eu nu ştiu să fi avut probleme, unii spun că din cauza baniilor”, spune Lucia Aniţă, vecină.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite