Patru moldoveni au încercat să treacă ilegal vama arădeană la Vărşand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane din Republica Moldova au fost reţinute după ce au încercat să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen. Bărbaţii au fost reţinuţi la aproximativ 50 de metri interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni moldoveni cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, care intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen. Cei patru au declarat că s-au deplasat cu un mijloc de transport în comun până în localitatea Chişineu-Criş, de unde şi-au continuat călătoria pe jos, pe malul stâng al râului Crişul Alb, apoi peste câmp până în momentul reţinerii.

„Patrula de supraveghere a frontierei de stat împreună cu autorităţile maghiare au reţinut patru persoane de sex masculin care au încercat să treacă ilegal din România în Ungaria. Bărbaţii au fost reţinuţi la aproximativ 50 de metri interior faţă de teritoriul statului vecin, la marginea localităţii Vărşand, în vegetaţie”, a declarat Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite