Patron arădean cercetat pentru evaziune fiscală de peste 650.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Arad a ajuns în atenţia poliţiei după în calitate de contabil la o societate comercială din Arad, a înregistrat mai multe operaţiuni ilegale.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie spun că administratorul societăţii este acuzat de o evaziune fiscală de peste 650.000 lei.

Marius N. a introdus în actele contabile mai multe achiziţii de zahăr şi ulei de floarea-soarelui, de la trei  societăţi comerciale cu sediul pe teritoriul Romaniei. Conform anchetatorilor, în realitate însă, achiziţiile au fost efectuate direct de la o societate comercială din Ungaria.

„Au fost finalizate cercetările într-o cauză complexă, întocmindu-se referatul de terminare a urmăririi penale cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, împotriva  administratorului”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite