Arad: (UPDATE) Pasager cu alcoolemia ridicată a obligat un avion să aterizeze la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: (UPDATE) Pasager cu alcoolemia ridicată a obligat un avion să aterizeze la Arad
Arad: (UPDATE) Pasager cu alcoolemia ridicată a obligat un avion să aterizeze la Arad

Un avion al companiei Blue Air care efectua, în această noapte, un zbor pe ruta Madrid - Bucureşti, a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Arad, din cauza unui cetăţean român aflat sub influenţa alcoolului care a provocat scandal.

Bucureșteanul care a obligat o aeronavă Blue Air să aterizeze la Arad a fost sancționat de către polițiști cu  o amendă contravențională pentru tulburarea ordinii și liniștii publice de 200 de lei.

Reprezentanții poliției transporturi spun că L.A.A. ar putea fi cercetat pentru infracținui la codul aerian, doar dacă compania Blue Air depune plângere în acest sens.

După ce a fost amendat, bărbatul a fost eliberat, spunând că pleacă spre casă.


Bucureșteanul era pasager al unei curse Blue Air ce a plecat azi noapte din Madrid cu direcția București. Aflat în stare de ebrietate, L.A.A.  a provocat  un scandal la bordul aeronavei, iar piloții s-au văzut nevoiți să întrerupă  călătoria la Arad pentru a-l da jos pe bărbat.

”Noi am fost anunțați de acest incident de cei din aeronavă și conform procedurilor am permis aterizarea avionului în jurul orei  3.40. Am coborât bărbatul recalcitrant din avion și l-am predat polițiștilor din postul permanent din cadrul Aeroportului Internațional Arad”, a declarat comandantul aeroportului arădean,  Dan Bălăcel.

Acesta a mai declarat că bărbatul, care are în jur de 35 de ani este din București și a fost audiat de polițiști chiar azi dimineață. ”A dat declarații polițiștilor și a rămas în Arad. Ceea ce vă pot eu spune este că era incoerent, cel mai probabil sub influența băuturilor alcoolice”, a mai adăugat comandantul aeroportului.

Avionul şi-a continuat zborul conform programului inițial spre Bucureşti, după aproximativ 30 de minute. Ceilalți pasageri nu au fost cobotrâți din aeronavă la Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite