Arad: Părinții lui Adrian, tânărul înecat la ștrand, vor depune plângere la parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Părinții lui Adrian, tânărul înecat la ștrand, vor depune plângere la parchet
Arad: Părinții lui Adrian, tânărul înecat la ștrand, vor depune plângere la parchet

Rudele, prietenii și apropiații îl vor conduce astăzi pe Adrian pe ultimul drum.

Tânărul leșinat într-unul din bazinele Ștrandului Neptun duminică noaptea și care a decedat la patru ore după incident, va fi înmormântat astăzi, la ora 17.00.


Familia lui Adrian Cernatari nu-și poate reveni din șoc și spune că va face tot posibilul să se afle adevărul despre moartea suspectă a tânărului.  Tragedia a avut loc duminică seara, la doar două ore după ce Adrian a ajuns la ștrand. Potrivit familiei niciun martor nu știe să spună cum a ajuns Adrian în bazinul cu valuri. “Nu știa să înoate, îi era frică de apă. Nu avem niciun indiciu care să ne conducă la cauza exactă a morții. Nu o să las lucrurile așa. Trebuie să aflăm cum a ajuns Adrian în apă. Era un băiat sănătos tun, mai ales că era sportiv. Nu îmi explic cum se poate să-i fi venit rău așa dintr-o dată. E nedreaptă viața și mult prea cruntă uneori”, a spus bunicul băiatului, Mircea Cernatari.

În ziua tragediei, la ștrand se aflau doi salvamari.  Paul, unul dintre ei a declarat: “Am fost alertat de o doamnă care mi-a spus că în bazinul cu valuri plutește un băiat. Am sărit repede și l-am scos din apă. I-am acordat primul ajutor după care au venit medicii de la SMURD. Eu mi-am făcut datoria”, a declarat salvamarul.

Zecile de ipoteze îi dau peste cap pe rudele lui Adrian.  De aceea ei au hotărât să depună plângere la Parchet pentru ca anchetatorii să se ocupe în continuare de caz.  “Moartea lui Adrian trebuie să aibe o explicație”, a spus tatăl vitreg al lui Adrian, Francisc Madar.

Astăzi, toți cei care i-au fost alături 17 ani de zile își vor lua adio de la Adrian.
Înmormântarea va avea loc la cimitirul din Aradul Nou.

Citiți pe aceeași temă:

Arad: UPDATE (GALERIE FOTO) Autopsia arată că Adrian Cernatari a murit înecat în bazinul de la ştrand

Arad: VIDEO ŞOCANT: Bunicii adolescentului înecat la ştrand nu au vrut să-l lase la baza de agrement

Arad: VIDEO UPDATE Tânărul leşinat în bazinul de la Ştrandul Neptun a murit (GALERIE FOTO)

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite