Arad: Pacienţii fură din spitale oglinzi, robinete şi capace de toaletă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Pacienţii fură din spitale oglinzi, robinete şi capace de toaletă (GALERIE FOTO)
Arad: Pacienţii fură din spitale oglinzi, robinete şi capace de toaletă (GALERIE FOTO)

Oglinzile sau robinetele sunt obiecte bune de dus acasă pentru unii din bolnavi.

Directorul administrativ al Spitalului Judeţean a spus că nu toţi pacienţii au apreciat lucrările de modernizare. „Din nefericire am constatat imediat după renovări că unii dintre pacienţi au ţinut neapărat să plece acasă cu capacele de la toalete, cu robineţii, capetele de duş sau cu oglinzile montate.

Le înlocuim periodic, dar ele continuă să dispară”, a mai explicat Vasile Man. Acesta a mai adăugat că o altă problemă este cea a utilizării acestor grupuri sociale, unii  dintre pacienţi făcându-şi pur şi simplu nevoile pe lângă toalete.

Amendarea pacienţilor

Tocmai din aceste motive, în unele secţii s-a luat decizia amendării pacienţilor care sunt surprinşi la furat. „E păcat de toată munca noastră şi e bine că unele secţii au luat hotărârea de a le imputa pagubele. Poate aşa se gândesc de două ori”, a declarat Constantin Darie, şef atelier mecanic în cadrul spitalului. Multe dintre grupurile sanitare ale Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Arad au fost renovate şi dotate în ultimul an. Instituţia a alocat, doar pentru aceste lucrări, circa 160.000 de lei, în cursul anului 2008, iar anul acesta a mai primit de la Consiliul Judeţean Arad încă 180.000 de lei pentru finalizarea tuturor amenajărilor de acest tip.

„Anul trecut am renovat şi dotat 11 grupuri sociale de pe patru nivele, iar cu banii din acest an vom finaliza toate grupurile de la cele şase etaje ale spitalului arădean”, a declarat Vasile Man, director administrativ al spitalului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite