Arad: PORTRET / Marius Jula investeşte stil şi eleganţă în maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: PORTRET / Marius Jula investeşte stil şi eleganţă în maşini
Arad: PORTRET / Marius Jula investeşte stil şi eleganţă în maşini

Tânărul arădean visează să-şi cumpere un S-Class, dar până atunci se mulţumeşte cu Seat-ul Toledo pe care îl deţine şi în care îşi investeşte mai bine de jumătate din salariul lunar.

Profil

Nascut. 08.08.1986, Arad.
Studii. Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad.
Carieră. Agent de turism.
Familie. Necăsătorit.

Marius recunoaşte că una dintre cele mai mari pasiuni ale lui sunt maşinile. De mic copil visa să ajungă la vârsta majoratului pentru a-şi putea da examenul la şcoala de şoferi. Când era în anii gimnaziului îi plăcea să-şi petreacă mult timp în maşina tatălui său.

„Nu îmi plăcea decât să stau pe scaunul şoferului. Bineînţeles că tata mă certa tot timpul că nu avea cum să conducă ţinându-mă în braţe. De mic copil am avut o atracţie mai deosebită pentru autoturisme. Abia am aşteptat să împlinesc 18 ani să pot să-mi iau permisul de conducere”, explică Marius Jula.

A transformat o Dacie într-o piesă de muzeu

Când visul i s-a împlinit, tânărul arădean şi-a propus să investească în autoturisme astfel încât în momentul în care pleacă la drum să aibe tot confortul. Prima lui maşină a fost o Dacie 1310, a tatălui său, în care a investit aproximativ 2.000 de euro. După câţiva ani a reuşit să-şi cumpere din economiile lui şi cu ajutorul părinţilor un Seat Toledo, maşină pe care o are şi în prezent.

„A fost visul meu să am o maşină cu tapiţerie aurie din piele crem. Chiar dacă nu este o maşină spectaculoasă, eu am transformat-o într-o mică limuzină şi sunt mândru de ea”, spune Marius.

Tânărul şi-a modificat maşina după bunul lui plac, pentru că, după cum spune chiar el, când este la volan se simte cel mai bine. Marius recunoaşte că este dependent de autoturism şi că în momentele în care conduce este cel mai relaxat om din lume. În Seat a investit de asemenea o groază de bani. „Mi-am cumpărat multe piese de tuning, însă pe stilul elegant. Îmi plac piesele de valoare care ies în evidenţă. Am investit în kit-uri de suspenii sport, jante de aliaj cu un design elegant. Interiorul l-am schimbat în totalitate şi am accentuat partea audio cu un subwoofer elegant”, a adăugat Marius. În total tânărul a investit aproximativ 5.000 de euro în mica lui piesă de muzeu.

Colecţionar de ceasuri moderne

De un an de zile Marius colecţionează şi ceasuri de mână, tot elegante. „Îmi plac ceasurile mai sofisticate, elegante să fie pătrate sau dreptunghiulare. Am până acum o colecţie de şase ceasuri, dar nu o să mă opresc aici. Cel mai scump, deocamdată este un Esprit care a valorat 200 de euro”, a încheiat Marius Jula.

Intrebări şi răspunsuri

Care e următoarea maşină în care vrei să investeşti?
Visul meu e să-mi cumpăr un S-class şi sper ca în scurt timp să mi-l îndeplinesc.

De unde ţi-a venit ideea să colecţionezi ceasuri?
Pur şi simplu pentru că îmi place să le port. Mi le-am cumpărat pentru mine, iar de acum înainte vreau ca în fiecare lună să-mi achiziţionez un model nou.

Ce-i place

Să conducă, maşinile elegante, ceasurile şi bunul gust. „Îmi place eleganţa, stilul şi bunul gust la orice. Îmi place de asemenea şi meseria pe care o am căci sunt mai tot timpul pe drumuri. Ador să călătoresc”, a adăugat Marius Jula.

Ce nu-i place

Tânărul arădean a spus că nu-i plac anumite valori greşite pe care le au unii români. „Nu o să-i înţeleg niciodată pe cei care investesc până la sute de mii de euro în maşini scumpe, dar de fapt ei nu au nici unde să pună noaptea capul. Toate lucrurile în viaţă trebuie făcute cu mult cap”, a concluzionat Marius Jula.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite