Arad: PORTRET / Felix Ghergar ştie cum să faci economii pe criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: PORTRET / Felix Ghergar ştie cum să faci economii pe criză
Arad: PORTRET / Felix Ghergar ştie cum să faci economii pe criză

I-a plăcut de mic copil să îi ajute pe cei din jur să privească altfel lucrurile. În şcoală, toţi colegii veneau şi se sfătuiau cu el când venea vorba de diferite economii.

Felix povesteşte că a intrat în domeniul asigurărilor în anul 2002 tocmai pentru a-i ajuta pe alţii să-şi reducă din cheltuieli.  I-a plăcut de mic să se învârtă în acest domeniu aşa că, în urmă cu şapte ani, s-a apucat să încheie asigurări de viaţă. „În meseria pe care o am pot să le ofer arădenilor o paletă foarte largă de asigurări. Nu sunt condiţionat de produsele unei singure firme. Prin ceea ce fac încerc să-i ajut pe oameni financiar, în cazurile în care ajung să fie implicaţi în diferite accidente”, a mărturisit Felix.

Olimpic la chimie

Cu toate că i-a plăcut foarte mult chimia în anii de liceu şi a participat la nenumărate olimpiade, Felix a hotărât să se axeze pe un domeniu complet diferit. Asigurările sunt singura sursă de venit a lui Felix. „Mă bucur că pot să le ofer arădenilor cele mai bune pachete din punct de vedere financiar şi să le explic cum îşi pot reduce cheltuielile. Datoria mea este să-i informez pe oameni atât de avantaje, cât şi de dezavantajele pe care le oferă pachetele de asigurări”, a adăugat arădeanul.

Felix a învăţat să dialogheze cu oameni din diferite clase sociale. Bărbatul spune că munca directă cu omul este cea mai grea meserie, însă atâta timp cât îţi place ceea ce faci, nu mai contează nimic. „Nu vreau să-i păcălesc pe arădeni, de aceea întotdeauna le explic cu drag pachetele ideale pentru fiecare dintre ei. În general lumea e săracă de aceea nu vreau să-i păcălesc”, a punctat brokerul.

A lucrat cu mii de oameni

În cei şapte ani de experienţă, arădeanul a lucrat şi a intrat în contact cu diferite firme şi persoane. A ştiut întodeauna să găsească o soluţie pentru fiecare clasă socială. „Consider că sunt foarte importante asigurările locuinţelor şi ale bunurilor pentru că o eventuală daună a acestora poate crea un dezechilibru imens din punct de vedere financiar în viaţa unei familii”, a explicat bărbatul.

Felix Ghergar e de părere că arădenii posedă o cultură decentă în domeniul asigurărilor. Mai spune că, în alte ţări europene, oamenii nu îşi pot închipui viaţa fără o asigurare. „Pot spune că persoanele din clasa medie de vârstă sunt cele mai receptive la acest subiect. De regulă, arădenii trecuţi de adolescenţă realizează cât de important este să-şi investească o parte din economii într-un lucru util pe viitor”, a spus arădeanul. 

Întrebări şi răspunsuri

Cum se desfăşoară o zi din viaţa dumneavoastră?
Când mă trezesc dimineaţa, mă gândesc că cel mai important lucru pe care trebuie să-l fac e să le explic semenilor mei natura unei asigurări, ca omul să ştie exact pe ce anume dă banii când semnează un contract.

Se câştigă din această meserie?
Da, nu mă pot plânge. Cu toate că suntem în prag de criză, asigurările se vând foarte bine. O asigurare înseamnă o investiţie minimă cu un scop nobil.

ce-i place
Felix a mărturisit că îi place foarte mult chimia şi literatura. În timpul liber citeşte cât se poate de mult. „Îmi place foarte mult să citesc cât mai multe romane. Când am timp, îmi place să urmăresc sporturile de calitate difuzate la televizor, precum baschetul sau handbalul”, a spus bărbatul.
ce nu-i place
Brokerul a spus că nu-i plac oamenii fără cuvânt şi lipsa de onestitate. „Nu îmi place să-mi mint clienţii. Numai cu ajutorul adevărului îţi poţi creea un scop în viaţă”, a încheiat Felix Ghergar.

Profil
Născut - 02.07.1973, Arad.
Studii - Facultatea de Inginerie “Aurel Vlaicu”, Arad.
Familie - Necăsătorit.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite