PONT Oferte tentante la preţuri de criză în mai toate restaurantele din Arad, pentru petrecerea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La restaurantul Riviera mâncarea va fi din belşug
La restaurantul Riviera mâncarea va fi din belşug

Arădenii care nu vor pleca din Arad în noaptea dintre ani nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece şi aici pot petrece o noapte de vis. Reprezentanţii restaurantelor şi barurilor au început să facă pregătirile pentru noaptea de Revelion. Fiecare s-a gândit la un meniu special, o muzică de calitate şi un aranjament de poveste.

Cum numărul restaurantelor şi barurilor, mai ales în centrul oraşului este destul de mare,  fiecare încearcă să atragă cilenţii prin ceva inedit.

Mulţi au preferat să facă oferte pentru două zile, mai exact pentru noaptea de 31 decembrie 2010 şi pentru cea din 1 ianuarie 2011.

De exemplu, la restaurantul Riviera, de lângă patinoar, în noaptea de 31 decembrie se va servi o gustare rece, care cuprinde opt sortimente (roşii umplute cu cremă Ricotta şi măsline, ciuperci la cuptor umplute, ruladă de curcan umplută în aspic, chifteluţe speciale cu susan şi mac, prosciuto crudo, trandafiri din salam de casă, mini tort de caşcaval cu şuncă, somon afumat, bulete de caşcaval şi măsline umplute), o gustare caldă, cu păstrăv prăjit şi cartofi în folie şi sos tartar, un fel principal, care este compus din medalion asortat din carne de vânat, căprioară şi mistreţ, cartofi piure, pilaf de orez şi salată asortată de varză.

Urmează un tort special cu nuci şi cafea, sărmăluţe şi ciorbă de burtă sau perişoare.

„La noi preţul este de 180 de lei de persoană pentru cei care doresc să petreacă doar în noaptea de 31 decembrie şi 240 de lei de persoană pentru cei care doresc două nopţi. Atmosfera va fi întreţinută de Tina şi Gabi Groza” spun patronii restaurantului Riviera, Adrian şi Alina Branc.

Aranjamentele vor fi pe măsura evenimentului

În cea de-a doua seară se va servi file de şalău în crustă de bere cu sos de lămâie, cartofi natur, ciorbă de burtă sau de perişoare, muşchiuleţ de porc împletit, împănat la cuptor, ciuperci sote, cartofi natur, salată de murături asortate. În preţ sunt incluse atât băuturile răcoritoare, cât şi cele alcoolice. Toate se servesc la liber.

Revelion cu Tinu Vereşezan

La Expo Arad Internaţional, arădenii vor avea ocazia ca timp de două zile să petreacă alături de Tinu Vereşezan.

Meniul şi în acest caz va fi unul diversificat. Pentru seara de 31 decembrie 2010 şi 1 ianuarie 2011 se plăteşte 350 de lei de persoană.

Cei care doresc să petreacă numai noaptea de Revelion trebuie să plătească 260 de lei de persoană.

În prima seară se va servi aperitiv, tocăniţă cu mămăligă, grătare, sărmăluţe, tort festiv şi băutură la discreţie. Este vorba despre apă, suc, cafea şi ţuică.

Tinu Vereşezan va organiza Revelionul la Expo Arad Internaţional

„Vom avea la 12.00 noaptea şi foc de artificii, dar şi o tombolă. În ambele seri va cânta Tinu. Mâncarea va fi servită fiecăruia la masă, nu va fi bufet suedez. A doua seară pe lângă mâncare vom oferi şi un bufet de prăjituri”, spune Emilia Vereşezan. 

,,Orient Expres”

Cei care aleg la cumpăna dintre ani să petreacă la restaurantul Hotelului Continental vor trebui să se încadreze în peisajul ,,Orient Expresului”.

,,Seara dintre ani reprezintă o călătorie culinară, muzicală şi estetică în oraşe importante în care poposea faimosul tren (Paris, Viena, Budapesta şi Istanbul)”, spune Timea Ujlaki, manager. 

Cei care aleg acest tip de petrecere trebuie să scoată din buzunar 300 de lei de persoană.

Meniul este unul bogat, care conţine specialităţi din Franţa, Germania şi Ungaria. Printre altele se va servi charlotă din piept de raţă cu brânză de capră şi roşii confiate, terină din brânză cu mac şi nucă, mousse din ficat de pui în mantie de sos de zmeură, rulou Reinert din salam uscat şi cremă de hrean, limbă de vită afumată cu sos remoulade, fazan în crustă de bacon pe pat de orez sălbatic. Ca desert se găseşte şi mini strudel vienez cu mere.

 Revelion ,,Orient Expres"

Cei care aleg ,,Orient Expresul” vor asculata formaţia restaurantului şi vor participa şi la un program de cabaret. 

La Raţio Beach, pe ştrand preţul pentru noaptea de Revelion este de 250 de lei de persoană, se oferă gustare rece, gustare caldă, un fel principal, sărmăluţe şi băuturi la liber.

Seară cu DJ

Arădenii care aleg restaurantul Hotelului President Arad trebuie să ştie că muzica va fi asigurată de un DJ.

„O să avem cea mai frumoasă muzică, deoarece avem un DJ talentat, vom avea cinci feluri de mâncare şi băutură la discreţie. Preţul va fi unul cât se poate de avantajos”, spune Nicolae Blaga, patron restaurant.

La sala Marem pentru seara de Revelion se pregăteşte un meniu festiv de excepţie unde va cânta Ghiţă Muntean, iar la Tabiet Club va fi bufet suedez.

  Unele restaurante abia acum îşi fac meniul şi preţurile. Toţi patronii de restaurante spun însă,  că vor pregăti şi surprize pentru cei care le vor trece pragul cu această  ocazie specială. 



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite