Arad: Cursuri PC pentru tineri din bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Cursuri PC pentru tineri din bani europeni
Arad: Cursuri PC pentru tineri din bani europeni

Asociaţia Millennium Center a derulat în perioada 15 iunie  – 15 august proiectul “Suţinerea utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în domeniul tineretului“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Astfel, Asociaţia Millennium Center a organizat  cursuri introductive de calculator în baza a patru module: Operare PC, Pachetul Office (Word, Excel, Power Point), Iniţiere în Internet şi Editare foto/video.

Aceste cursuri au fost deschise beneficiarilor proiectului, oricăror persoane cu vârsta cuprinsă între 15–30 de ani, fiind accesibile acestora în special din perspectiva naturii lor gratuite.

Beneficiarii direcţi ai acestor cursuri au fost mai mult de 100 de tineri din Arad, precum şi mai mult de 30 de tineri aparţinând comunităţii rrome locale.

Aceştia au avut oportunitatea de a utiliza echipamentele ce au intrat în dotarea organizaţiei prin intermediului prezentului proiect şi au avut acces la diverse programe care i–au ajutat să dobândească un nivel de cunoştinţe mai ridicat în ceea ce priveşte zona IT.

Numărul de ore petrecute în medie în aceste două săptămâni, de fiecare participant la cursuri, acesta fiind un interval cuprins între 6 şi 12 ore pe toată perioada desfăşurării cursurilor, număr care a ajutat la atingerea obiectivului specific ce presupunea creşterea pe durata implementării proiectului cu cel puţin 50 la sută a gradului de utilizare a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor de către tinerii beneficiari.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite