Arad: Ungurii din Organizaţia Tinerilor Maghiari din Arad nu sunt de acord cu grupările extremiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea cetăţenilor de naţionalitate maghiară care trăiesc în Arad au rămas surprinşi la aflarea veştii că un grup de extremişti au vandalizat casa din Battonya a unui important om de afaceri arădean.

MAI CITEȘTE ȘI:

Arad: Suspecţii care au vandalizat casa unui arădean în Ungaria şi-au recunoscut fapta

Arad: Poliţiştii maghiari au reţinut doi adolescenţi, suspecţi în cazul spargerii casei din Battonay

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Organizaţiei Tinerilor Maghiari din Arad susţin că nu sunt de acord cu aceste grupări extremiste. „Ne simţim bine în Arad, printre români. Nu am avut niciodată probleme cu arădenii. Nu sunt însă de acrod cu aceste grupări extremiste. Din păcate, în fiecare ţară se găsesc persoane care au păreri pro sau contra faţă de o anumită naţie de oameni”, a declarat pentru "Adevărul de Seară" din Arad, Viorica Pozsar, director executiv în cadrul Organizaţiei Tinerilor Maghiari din Arad.

Doamna Viorica Poszar a mai ţinut să menţioneze că îl cunoaşte personal pe Marin Crişan şi că îi pare rău că acesta a căzut victimă în manifestările de huliganism ale grupărilor de extremişit maghiari.

***
Casa din Battonya a omului de afaceri arădean, Marin Crişan a fost vandalizată de un grup de extremişti maghiari la sfârşitul săptămânii trecute. Făptaşii i-au spart unul din geamuri cu o cărămidă şi i-au lăsat în cutia poştală un bilet de ameninţare cu moartea.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite