Johann Strauss Ensemble, concertează cu o săptămână înainte de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johann Strauss Ensemble
Johann Strauss Ensemble

Orchestra Johann Strauss Ensemble din Viena concertează luni la Teatrul „Ioan Slavici” din Arad, începând cu ora 19.00. Celebra orchestră vieneză e pentru al şaselea an consecutiv în ţara noastră, de data aceasta cu spectacolul „Best of Vienna”.

Până pe 19 decembrie, muzicienii vienezi sunt  într-un turneu naţional în ţara noastră. „Avem deja o relaţie mai specială cu România şi cu oamenii de aici. Împreună cu orchestra, am pregătit de data aceasta un concert care să cuprindă un pic din magia vieneză”, a spus dirijorul orchestrei, Russell McGregor. Cât priveşte concertul pe care-l vor susţine la Arad, mai mult de jumătate din locuri sunt deja ocupate, deşi preţul unui bilet este de 70 de lei.

Johann Strauss Ensemble a fost fondat in 1985 de muzicienii din Bruckner Orchesters Linz.  Vioara la care interpretează Russell McGregor a fost fabricată de celebrul lutier italian Carlo Giuseppe Testore în 1697.  

Johann Strauss Ensemble a concertat cu succes în mari capitale ale lumii precum Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Berlin, Viena, Tokyo. Concertul de la Bistriţa este programat pentru 18 decembrie.

Turneul include oraşele Bucureşti (11 decembrie, Sala Palatului), Timişoara (12 decembrie, Filarmonica Banatul), Arad (13 decembrie, Teatrul Ioan Slavici), Târgu Mureş (15 decembrie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (16 decembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Mediaş (17 decembrie) şi Braşov (19 decembrie, Teatrul Sică Alexandrescu).

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite