Arad: Orasul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Orasul pe scurt
Arad: Orasul pe scurt

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

Astăzi, ora 08.00
Înghesuială la contestaţii

În urma afişării rezultatelor la examenul de bacalaureat, în judeţul Arad au fost depuse 309 contestaţii, în termenul legal prevăzut. Cele mai multe dintre acestea au vizat proba de la limba şi literatura română, mai exact 163. Rezultatele la proba de matematică au fost contesate de 59 de absolvenţi.

Astăzi, ora 08.00
Sensuri schimbate

Pe patru străzi aflate în apropiere de Calea Victoriei a fost instituit sensul unic de circulaţie. Astfel, pe străzile Ioan Moldovan (fosta Mătăsari) şi Octav Băncilă se va intra dinspre Victoriei, iar de pe Simion Bărnuţiu şi de pe Alexandru Vlad se va ieşi spre Victoriei.

Astăzi, ora 12.00
Şcoală de vară francofonă

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad găzduieşte începând de astăzi şi până în 18 iulie, cea de-a XV-a ediţii a Şcolii de vară Francofone „Patologie şi Farmacologie Moleculară. Biotehnologii”. Evenimentul este organizat sub egida Academiei Române şi a Academiei de Ştiinţe din Paris.

Astăzi, ora 09.00
Asfaltare terminată

Lucrarea de asfaltare a străzii Iuliu Maniu, efectuată de Ministerul Transporturilor, a fost finalizată. Autorităţile locale vor începe operaţiunile de ridicare a gurilor de canal la nivelul asfaltului şi montarea bordurilor pe podul de la Micălaca.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite