Arad: Orasul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Orasul pe scurt
Arad: Orasul pe scurt

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

ASTĂZI, ORA 09.00
Cerbi carpatini vânaţi ilegal

Doi arădeni sunt cercetaţi penal, de astăzi, după ce au fost prinşi că au împuşcat doi cerbi carpatini a căror valoare se ridică la 12.000 de euro. Cei doi au fost prinşi de jandarmi care, în timpul executării unei misiuni, au auzit un foc de armă. Braconierii nu aveau autorizaţie de vânătoare.

ASTĂZI, ORA 10.00
Taxă pe TIR-uri la Vinga

Consiliul Local Vinga a aprobat instituirea unei taxe de 100 de lei pentru autovehiculele cu capacitate de peste 20 de tone, care circulă pe Drumul Comunal 98, Vinga-Mănăştur- Mailat. Primarul Lucian Stoicu spune că va putea repara drumul cu aceşti bani. Încasarea se va face în prezenţa unui poliţist.

ASTĂZI, ORA 11.30
Vânătoare paşnică de porumbei

O firmă italiană a prezentat, în această dimineaţă, un aparat care va ţine departe porumbeii de clădirea Teatrului. Sistemul este inofensiv pentru păsări, care nu vor fi ucise, ci îndepărtate. Astfel este protejată şi populaţia de bolile transmise direct de porumbei sau de dejecţiile lor.

ASTĂZI, ORA 12.00
Carne stricată în comerţ

Comercianţii care vând carne şi produse din carne au fost verificaţi de inspectorii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului. În urma verificărilor, au fost retrase din galantare aproximativ 300 kg carne şi preparate din carne în valoare de peste 4.000 lei. S-au aplicat amenzi de peste 140.000 de lei.

ASTĂZI, ORA 09.00
Ţigări, cafea şi alcool fără acte

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au prins şase arădeni cu vârste cuprinse între 20 şi 36 de ani, în timpul unui control prin pieţele de alimente din Arad. Toţi au fost amendaţi pentru că vindeau ţigări netimbrate, alcool dublu rafinat şi cafea marca „Amaroy”, fără acte.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite