Ofertele de Revelion au fost epuizate încă de la mijlocul lunii decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii vor profita din plin de noaptea dintre ani
Arădenii vor profita din plin de noaptea dintre ani

Patronii din Arad au pregătit pentru noaptea dintre ani cele mai gustoase meniuri şi au vândut toate locurile. Fie că au decis să-şi petreacă Revelionul în familie, la restaurant ori la un club, arădenii au avut de unde să aleagă când a venit vorba de ofertă.

Noaptea dintre ani este una cu totul specială şi trebuie sărbătorită cum se cuvine. Pentru a fi siguri că vor găsi un loc la unul dintre restaurantele ori cluburile din oraş, arădenii şi-au făcut din timp rezervări. Preţurile pentru un pachet constând în trei feluri de mâncare, desert, băuturi răcoritoare şi alcoolice, au fost fixate în funcţie de posibilităţile fiecăruia. Cu doar 150 de lei, arădenii vor petrece într-un cadru festiv trecerea în noul an.
„Pentru noaptea de Revelion s-au epuizat toate biletele încă din 15 decembrie. Clienţii care şi-au făcut rezervare cu o lună înainte de eveniment au primit o reducere de 30 la sută. Mai mult de jumătate dintre arădenii care vor petrece la noi în club noaptea de 31 spre 1 ianuarie 2010 au scos din buzunar doar 150 de lei”, a declarat Alexandru Gabor, administratorul unui club din oraş.

Petrecere în aer liber
Cei care nu au avut aceşti bani, pot alege să-şi petreacă Revelionul în aer liber. Ca în fiecare an, municipalitatea a pregătit un program diversificat pentru noaptea dintre ani. Concertele în aer liber vor începe pe 31 decembrie la ora 21.00 şi se vor încheia abia după miezul nopţii. Focul de artificii face parte din spectacol, astfel că arădenii care vor să participe la concertele din faţa primăriei trebuie să aducă doar o sticlă de
şampanie.
„Nu ne-am rezervat loc la niciun restaurant. Anul trecut am făcut Revelionul acasă, în familie, iar acum doi ani am petrecut în faţa Primăriei. Cred că şi în acest an o să mergem la concertele organizate pe platoul din faţa Palatului Administrativ. E gratis, va fi multă lume şi cu siguranţă ne vom distra”, a spus Mihai Biscar, arădean.

Sejur de trei zile la munte
În staţiunea Arieşeni de pildă, trei zile de cazare cu mic dejun inclus plus masa din noaptea de Revelion costă 350 de lei de persoană. La rândul lor, hotelierii spun că au epuizat deja toate locurile pentru noaptea dintre ani. „Nu mai avem locuri de două luni de zile. Preţurile din acest an i-au atras pe turişti”, a spus Gabriel Ţăran, proprietarul unei pensiuni din Arieşeni.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite