Oferta pentru construcția autostrăzii Nădlac-Arad a fost amânată cu două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a amânat cu două săptămâni termenul de depunere a ofertelor pentru construcția a patru sectoare de autostradă, inclusiv pentru Nădlac-Arad.

Termenul a fost astfel modificat de la 15 februarie la 1 martie, din cauza numărului mare de solicitări de clarificări referitoare la documentația de atribuire venite din partea ofertanților.

Potrivit reprezentanțiilor Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, aceștia nu au avut la dispoziție timpul potrivit pentru a transmite în timp util toate răspunsurile referitoare la întrebările ofertanților.

“Numărul ridicat de clarificări la documentaţia de atribuire a fost determinat de complexitatea şi valoarea procedurilor de achiziţie publică (valori cuprinse între 200 milioane euro şi 700 milioane euro/procedură).

Licitaţiile au atras interesul firmelor de construcţii şi proiectare atât din Romania, cât şi din străinătate, numărul intenţiilor de participare fiind de patru ori mai mare decât în cazul procedurilor derulate până în prezent de CNADNR”, se arată într-un comunicat al Companiei de Drumuri.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite