Ofertă de nerefuzat: primăria scoate a doua tură de rable la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria vrea să scoată bani din rablele abandonate pe domeniul public. 30 de maşini culese din oraş urmează să fie scoase la licitaţie la preţuri care pornesc de la o sută de lei şi care ajung la trei mii de lei.

Pe 4 octombrie, de la ora 09.00, va fi organizată o nouă licitaţie publică cu strigare pentru vânzarea autovehiculelor abandonate sau fără stăpân. Inspectarea autovehiculelor de către viitorii ofertanţi se poate face de astăzi şi până pe data de 28 septembrie, între orele 08:00-17:00, iar în urma inspecţiei se va semna un proces verbal.

Cei interesaţi trebuie să prezinte cu cel mult  cinci zile înaintea datei stabilite pentru ţinerea licitaţiei de vânzare a bunurilor un dosar care să conţină cerere tip (dovada plăţii garanţiei de participare în cuantum de 10% din preţul de pornire, eliberată de caseria Primăriei, copie de pe certificatul de înmatriculare la Registrul comerţului şi codul fiscal, pentru persoanele juridice sau actul de identitate pentru persoanele fizice.

„În cazul în care bunurile nu se vând cu această ocazie, licitaţia se va relua la o dată ulterioară  care va fi anunţată”, a spus Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

Cea mai ieftină maşină aflată în parcul din cartierul Micălaca este un Oltcit Club, pentru care licitaţia va porni de la 96 de lei. La polul opus se află un Mercedes pentru care licitaţia va porni de la 2.800 de lei.

Licitaţia de la începutul lunii viitoare vine în urma celei care a avut loc în august, când din 116 rable scoase la vânzare, 24 au rămas fără stăpân. Primăria Arad a obţinut atunci aproximativ 60.000 lei din vânzarea maşinilor, cel mai mare preţ obţinut pentru o maşină fiind de 2.510 lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite