Oana Șeran, cea mai cunoscută creatoare de modă din Arad, lansează o nouă colecție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colectia “SKIN” by Oana Șeran va fi lansată sâmbătă, 31 iulie, în cunoscutul club “La Mouche” din incinta Ștrandului Neptun.

“Este a treia colecție pe care o lansez în 2010, dar este prima care cuprinde doar rochii de seară lungi, extrem de elegante și rafinate”, a mărturisit Oana Șeran.

image

Colecția pentru vara 2010 este inspirată din culorile nisipului: bej nude, crem, ocru mat. Astfel, arădencele care caută ținute fluide, foarte fine, vaporoase, ce le aduc cu gândul la o furtună în deșert, la acele valuri de nisip transparent în aer, au găsit exact ce și-au dorit. Rochiile din noua colecție a Oanei sunt foarte lungi, cu trene mari, elegante, ce accentuează linia corpului.

“De această dată nu regăsim nici un contrast. Culorile rochiilor se aseamănă cu nuanța pielii, tocmai de aceea am intitulat colecția “SKIN”. Colectia se refera la femeia elegantă, subtilă care nu dorește să iasă în evidență prin culori stridente sau ținute sofisticate, încărcate, ci prin simplitatea ei personală, prin atitudine și încredere în sine. Acum putem vorbi despre contrast și anume contrastul dintre ținută și personalitatea femeii!”, a adăugat Oana Șeran.

image

Toți iubitorii de modă, în special doamnele și domnișoare dornice să arate bine la orice eveniment festiv, sunt așteptați la lansarea colecției “SKIN”. Tânăra designer a mai spus că pentru prezentarea de mâine, machiajul va fi realizat în aceeași cromatică de bej, bronz și auriu, accentul fiind pus pe expresivitatea ochilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite