Oamenii de afaceri creștini au organizat în premieră o întâlnire în stil american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini
Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini

O importantă organizaţie creştină americană, alături de trei biserici din Arad, a organizat o întâlnire a oamenilor de afaceri creştini. Alături de oamenii de afaceri invitaţi, au fost prezente oficialităţi locale, în frunte cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă şi directori de instituţii deconcentrate.

Primarul Aradului s-a adresat celor prezenţi, subliniind faptul că rezultatele economice obţinute de mediul de afaceri din Arad se datorează şi modului în care administraţia colaborează cu oamenii de afaceri.

„Împreună am trecut de prima etapă a recesiunii destul de bine. Avem firme în topul naţional, care menţin economia naţională dar avem şi firme mici şi mijlocii care menţin trendul economic pe care ni-l dorim. Dacă până acum Aradul dădea mai mulţi bani la buget decât primea, acum Aradul primeşte mai mulţi bani decât dă”, a spus Gheorghe Falcă celor prezenţi.

Organizaţia creştină americană Eternity-Minded Minidtries s-a implicat în mai multe acţiuni în Arad. Dan Owens, reprezentantul asociaţiei, a precizat că au fost organizate întâlniri cu profesori, oameni de afaceri, cadre medicale dar au fost împărţite şi ajutoare pentru persoane defavorizate.

Acesta s-a adresat şi oamenilor de afaceri, în cuvântul său subliniind faptul că pentru a fi împliniţi, nu pot să se îndepărteze de Dumnezeu. Dan Owens s-a rugat alături de cei prezenţi. Surpriza întâlnirii a constituit-o o inedită tombolă pentru invitaţi, câştigătorii primind în dar de la organizatori cărţi creştine.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite