O tânără studentă și iubitul ei au murit înecați în apele lacului Tauț, chiar de Zilele Comunei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strădania localnicilor de a-i salva, s-a dovedit a fi în zadar. Medicii sosiţi de urgenţă nu au putut decât să constate decesul. Autoritățile încearcă să tragă un semnal de alarmă și asta pentru că situația persoanelor înecate în ultimii ani a devenit îngrijorătoare.

Au murit împreună
Povestea de dragoste, ţinută departe de ochii lumii, dintre doi tineri, s-a sfârşit brusc şi dramatic. Maria Bota, o tânără studentă din localitatea Sântana şi iubitul ei, în vârstă de 34 de ani, de loc din judeţul Alba, însă cu domiciliul în satul Caporal Alexa, au mers împreună cu alţi prieteni cu gândul să petreacă o zi de duminică la Tauţ, acolo unde se sărbătorea Zilele Comunei.
În zadar a încercat medicul din localitate şi echipajul Smurd să îi salveze. I-a resuscitat minute în şir, dar fără rezultat. Astfel, personalul medical s-a văzut nevoit să constate decesul celor doi.


Tot mai multe persoane înecate

Zeci de arădeni care s-au aventurat la scăldat în Mureş, şi nu numai, au fost înghiţiţi de ape. Multe dintre cazurile de înec au declanşat adevărate tragedii, mai ales că peste 60% dintre înecaţi au fost copii. Cu sau fără ştirea părinţilor, minorii au profitat de vremea călduroasă şi au vrut să se răcorească.
Vezi ce spun autoritățile și cum arată statistica sumbră a pompierilor arădeni.

Citește mai multe despre acest subiect în ediția de dimineață Adevărul de Banat.

Cap de ziar Adevarul Banat
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite