O tânără mămică şi-a bătut bebeluşul de numai o lună. Micuţul a ajuns pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 23 de ani din Târnova este cercetată de polițiști după ce și-a maltratat bebelușul de numai o lună. Micuțul a ajuns la spital după ce mătușa femeii a descoperit grozăvia. Micuţul se află acum în grija medicilor iar Protecţia Copilului urmează să decidă dacă acesta se va mai întoarce în sânul familiei.



Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie rurală Ineu o cercetează pe Vasilica H., de 23 ani, din Tirnova. Se pare că femeia și-a agresat propriul copil, în vârstă de numai o lună de zile aplicându-I mai multe lovituri cu palma peste față.

Cea care a descoperit scenele denaturate ale femeii a fost o mătușă care imediat ce a văzut starea în care se afla bebelușul, a chemat o ambulanță și l-a transportat la spital.

 “În cauză s-a dispus efectuarea unei constatări medico-legale, în vederea stabilirii  numărului de zile de îngrijiri medicale şi a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Tânăra mamă este acum cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite