O tânără de 17 ani a fost amenințată cu moartea de un bărbat băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă de jandarmi din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Chişineu Criş a fost sesizată de o tânără de 17 ani cu privire la faptul că a fost ameninţată cu acte de violenţă de către un bărbat.

Pe baza semnalmentelor oferite de către persoana vătămată şi în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de jandarmi în perioada 23 – 26 mai a.c., a fost depistat C. Florin de 35 de ani din Nădab, care pe fondul consumului excesiv de alcool şi în urma unor neînţelegeri anterioare a ameninţat-o pe tânără cu acte de violenţă, spunându-i că o va omorî în bătaie. “

Tânăra a depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de C. Florin pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad. Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş pentru continuarea cercetărilor.

“Cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale ( furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau direct la dispeceratul Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900”, a adăugat Florin Zapodean.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite