O tânără a fost spulberată pe trecerea de pietoni de către un şofer de microbus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa unei tinere de doar 18 ani s-a încheiat brusc aseară în localitatea Vladimirescu. Aceasta a încercat să traverseze strada, pe la trecerea de pietoni când a fost lovită în plin de un microbus care venea dinspre Deva şi se îndrepta către Arad. Deşi medicii s-au chinuit minute în şir pentru a o salva, tânăra a pierdut lupta cu viaţa.

Accidentul s-a produs aseară în jurul orelor 22.00. Fata de doar 18 ani mergea la alimentară când un şofer de microbus nu a observat că aceasta trecea drumul şi a lovit-o în plin, aruncând-o cu putere în aer.

Martorii spun că totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă şi că fata nu a avut nici o şansă. Localnicii au auzit bubuitura ş au ieşit într-un suflet afară pentru a vedea ce s-a întâmplat.

La faţa locului, echipajul de la ambulanţă s-a chinuit minute în şir să facă o minune. Din păcate, fata s-a stins în braţele medicilor. Poliţiştii au preluat cazul şi au demarat o anchetă.

Şoferul care a produs tragedia va da explicaţii oamenilor legii pentru cele întâmplate şi cel mai probabil se va alege şi cu dosar penal pentru ucidsere din culpă. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare. Între timp, trupul fetei a fost transportat la morga spitalului judeţean din Arad, pentru necrospie.


Vom reveni cu detalii şi poze de la faţa locului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite