O săptămână fără apă caldă în municipiu. Au început reviziile la reţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Începând din această săptămână, furnizarea apei calde se opreşte, pe perioade de până la o săptămână, pentru reviziile anuale la reţea. Astfel, reprezentanţii centralei au anunţat că în această vară se vor realiza revizii şi reparaţii la reţea dacă este nevoie, eşalonat pe zone din municipiu, fapt care va afecta furnizarea apei calde.

Totodată, arădenii trebuie să ştie că dacă nu sunt probleme, perioada în care vor rămân fără apă caldă poate fi mai scurtă de şapte zile. „Până în data de 24 iulie se vor realiza probele de presiune şi reviziile magistralelor de termoficare primar. Pentru a micşora disconfortul creat, CET Hidrocarburi şi-a propus ca aceste lucrări să se realizeze succesiv în termen de şapte zile pe fiecare magistrală. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate consumatorilor noştri, dar aceste lucrări sunt necesare pentru a asigura în bune condiţii furnizarea agentului termic în timpul sezonului de încălzire”, spune Cornel Bobancu, director general al SC CET Hidrocarburi Arad.

În această săptămână încep lucrările în zonele  Udrea, Victoriei, Miron Costin, Aurel Vlaicu – partea stângă, Confecţii, Alfa – Punctul Termic nr.18, iar săptămâna viitoare în cartierele Micălaca şi Aradul Nou, urmând apoi celelalte cartiere.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite