O săptămână dedicată spectacolelor de colinde în centrul orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Arad a pregătit pentru fiecare seară din această săptămână, spectacole de colinde. Astfel, vizitatorii Târgului de Crăciun, amplasat pe platoul administrativ, vor avea ocazia să asculte colinde interpretate de corurile bisericilor din Arad dar și de soliști ai muzicii populare românești.

Astăzi, pe scena amplasată în fața Primăriei Arad, vor urca, începând cu ora 18.00, cântărețul Doru Ciupa și The Messengers. Luni, 19 decembrie, Corul Facultății de Teologie, va susține un concert de colinde începând cu aceeași oră, urmând ca să urce pe scenă, de la ora 19.00, solista Manu Negrea.

Marți, vor cânta membrii Corului Parohiei Micălaca Veche și Vasile Micula iar miercuri Grupul feciorilor colindători din Sînicolaul Mic și Cristocentric, în timp ce la Palatul Cultural se va susține un concert de colinde susținut de Corul și Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Arad.

Joi, în data de 22 decembrie, tot în fața Primăriei Arad, vor colinda corurile Parohiilor Arad Grădiște și Aradul Nou și Metanoia. Seria spectacolelor de colinde va continua vineri, începând cu ora 17.00, când în fața Primăriei Arad va poposi Caravana Tradițiilor de Iarnă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite