O săptămână de sărbătoare pentru cei de la Şcoala Populară de Artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala Populară de Artă este începând, de astăzi, în mare sărbătoare, deoarece timp de o săptămână au loc „Zilele Şcolii”. Astfel, arădenii au ocazia să participe la manifestările artistice ale celor mai talentaţi cursanţi.

Totul începe, la ora 17.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Judeţean Arad (CCJA), unde are loc un recital de chitară clasică.

Mâine, de la ora 13, în Sala de spectacole a Liceului de Artă Sabin Drăgoi are loc spectacolul de muzică populară (clasa prof. Marioara Miclea),  lansarea de album folcloric: Roxana Suciu, Pe dealu’ cu viile. Acompaniază Orchestra Rapsozii Zarandului, dirijor Petrică Paşca, iar de la ora 17.00, la galeriile Turnul de Apă are loc vernisajul expoziţiei de pictură, grafică, design, fotografie.

Miercuri, 25 mai, de la ora 17.00, în sala de spectacole a CCJA are loc  un concert de muzică clasică. Participă elevi ai claselor de pian, canto clasic, vioară. Joi, 26 mai, sala de spectacole a CCJA, ora 17.00 au loc liduri, canţonete, duete şi triouri în recital – clasa de canto clasic prof. Eleonora Farcaş, iar de la ora 18.00 va fi Teatru.

Vineri, 27 mai, de la ora 17.00,  în sala de spectacole a CCJA are loc spectacolul pop-rock cu participarea elevilor claselor de canto muzică uşoară, chitară, orgă electronică şi baterie. De asemenea, luni de la ora 17.00 sala de spectacole a CCJA are loc spectacol folcloric, clasele prof. Elisaveta Rudei, prof. Gheorghe Raita.




Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite