O programare la coafor s-a făcut în urmă cu aproape două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădencele au luat cu asalt saloanele de coafură
Arădencele au luat cu asalt saloanele de coafură

Saloanele de coafură, cosmetică, pedichiură, manichiură precum şi cele care au solar au fost luate astăzi cu asalt de către arădeni. Valul de clienţi este justificat prin faptul că mai toate arădencele îşi doresc să fie frumoase de sărbători.

„Vin la salon săptămânal. O femeie trebuie să fie tot timpul îngrijită aşa că eu nu neglijez acest lucru. De exemplu acum am venit pentru un întins de păr. Seara de ajun trebuie să mă găsească frumoasă”, a declarat Emilia Palcau.
Nici tinerele nu se lasă mai prejos şi fac economi pentru a trece pe la un salon de manichiură, pentru că doar e moda unghilor cu gel. 

Coafezele spun că abiua au făcut astăzi faţă numărului mare de cliente. Pentru o programare, fetele au sunat în urmă cu două săptămâni de zile. În această după masă, la un salon de coafură din Vlaicu nu mai aveai cum să intri la înfrumuseţare fără programare.  Odată intrată în salon specialistele în domeniu te fac să araţi alt om. Aşa că nici un  efort financiar nu este prea mare pentru a ne înfrumuseţa mai ales în prag de sărbători.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite