O nouă premieră pentru iubitorii de teatru din Nădlac şi nu numai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe scena Casei de Cultură din Nadlac se pregăteşte o nouă premieră în limba slovacă, premiera piesei de teatru „D-ale Carnavalului” de Ion Luca Caragiale, tradusă în limba slovacă de Bohuslav Hecko şi I. Florian, cu titlul „Na Fasiangy”

Premiera piesei de teatru va fi în data de 13 martie, orele 19.00 la Casa de Cultura din Nădlac.

Regizorul piesei este aceeaşi persoană însufleţită şi neobosită, prof. dr. Elena Kemety, care an de an surprinde publicul nădlăcan cu noi reprezentaţii ale pieselor de teatru. De data aceasta artiştii sunt elevii de la Grupul Scolar „J.G. Tajovsky” din Nădlac.

„Artiştii” – care sunt şi elevi – pe care îi veţi vedea pe scenă sunt: Ervin Sefer, Juraj Balint, Patrik Kisel, Pavel Prihradsky, Alen Gondek, Alex Lestan, Olivera Paulova, Emma Bartolomejova, Martina Palova, Nicola Ciurgali, Paula Debnarova, cat si elevii care invata limba slovaca optional: Emanuel Unc, Gabriel Plausiti, Tomi Leginski, Macek Cristi, Eric Koska, Roxana Olaru şi Bianca Tot.

Organizatorii spun că aceşti tineri merită admiraţia noastră pentru curajul lor de a se angaja la aşa un efort intelectual pe lângă sarcinile lor de elevi de liceu cât şi pentru sacrificarea timpului lor liber în perioada pregătirii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite