O nouă expoziţie de plante ornamentale s-a redeschis la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de plante din Arad pot de acum să viziteze expoziţia cu vânzare de plante şi mobilier de grădină, care s-a redeschis în curtea Gospodăririi Comunale Arad. Este vorba despre expoziţia de conifere, arbori şi arbuşti ornamentali, trandafiri şi liane denumită „Universul Verde”.

Doritorii pot vizitata târgul de luni până vineri între orele 7.30-15.30.

„Plantele şi tot ce avem de vânzare se pot vedea la sediul din Bulevardul Revoluţiei nr. 26-38. Persoanele interesate pot vedea aici exemplare din ceea ce pot achiziţiona de la Pepiniera din Aradul Nou. Asigurăm şi transport celor ce cumpără o cantitate mai mare. Toate se vând la preţ de producător”, spune Ioan Puşa, şef Pepinieră. 

Vizitată în fiecare sezon de sute de arădeni, Pepiniera din Aradul Nou are mai mult de 30 de ani de existenţă.

„Avem personal specializat care se ocupă de cultivarea plantelor iar pentru cei interesaţi punem la dispoziţie şi vaze din beton mozaicate, balansoare, bănci şi coşuri de gunoi din lemn”, spune Mărioara Junjan, directorul Gospodăririi.

Oamenii spun să au mai cumpărat şi în alţi ani şi că mereu aşteaptă luna octombrie pentru a vedea ce specii noi mai sunt pe piaţă.

„Îmi plac foarte mult trandafirii şi vreau să îmi cumpăr unul urcător” spune Gabriel Toth. Cei de la Gospodărirea Comunală mai spun că preţurile sunt negociabile în funcţie de maturitatea plantei.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite