O minoră a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în cursul după amiezii, o minoră de numai șapte ani a ajuns în stare gravă la spital după ce șoferul unui autoturism marca Volkswagen Polo a accidentat-o în timp ce încerca să traverseze o șosea.

Incidentul a avut loc pe DN 7, pe raza localității Pecica. Minora de șapte ani s-a angajat în traversarea șoselei prin loc nepermis și fără să se asigure. În acel moment, șoferul unui autoturism marca Volkswagen Polo care venea dispre Arad spre Pecica a lovit-o din plin.

Bărbatul de 32 de ani a ajuns astfel în atenția oamenilor legii. La fața locului a sosit imediat un echipaj SMURD care a trasnportat minora la Unitatea de Primire Urgențe Arad. Fetița este și astăzi sub observație medicală.

“În jurul orei 12.00, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen Polo, din direcţia Arad spre Pecica, un bărbat de 32 de ani din Pecica a accidentat grav o minoră de 7 ani din aceeaşi localitate. Cercetările continuă”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite