O minoră care dorea să ajungă ilegal în Spania, prinsă de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost prinsă de polițiști cu acte false
Tânăra a fost prinsă de polițiști cu acte false

Drumul ilegal al unei copile către Spa­nia a fost oprit brusc de către poliţiştii de frontieră arădeni la Vama Nădlac. În momentul în care oamenii legii i-au cerut documentele de călătorie aceasta a prezentat o carte de identitate românească. Atunci au apărut şi suspiciunile.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat la control nu întruneşte elementele de fond şi formă ale unei cărţi de identitate româneşti autentice, constatându-se ca este fals. Astfel, în urma verificărilor efectuate poliţiştii de frontieră au constatat că tâ­năra are doar 17 ani.

Luată la întrebări, fata a recunoscut că documentul pe care l-a prezentat la controlul de frontieră a fost obţinut prin intermediul unei persoane necunoscute din Dâmboviţa. Totodată aceasta a mai de­clarat că intenţiona să ajungă în Spania.

Pentru fapta sa este acum cercetată pentru fals privind identitatea, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite