O mașină a ajuns cu roțile în sus în centrul orașului. Șoferul a scăpat ca prin minune nevătămat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tamponare spectaculoasă a avut loc în această dimineață pe o stradă din centrul muncipiului. Deși au existat scurgeri de combustibil iar una dintre cele două autoturisme a ajuns cu roțile în sus, nici unul dintre șoferi nu a pățit nimic. Oamenii susțin că totul s-ar fi petrecut din cauza unui microbus parcat pe strada Andrei Mureșan, tocmai în apropierea intersecției și care ar fi făcut ca șoferii să aibă vizibilitate red

Tamponarea s-a produs ieri dimineață, în intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Andrei Mureșan. Cel care se face vinovat este șoferul unei Dacii 1310, care circula pe Tudor Vladimirescu și care nu a acordat prioritate de trecere unui Opel. Impactul puternic a făcut ca Opelul să ajungă cu roțile în sus. Din fericire, atât șoferul Opelului cât și cel al Daciei, au scăpat nevătămați. Autoturismele au fost însă grav avariate. Polițiștii prezenți în locul unde cele două autoturisme s-au lovit au fost nevoiți să dirijeze traficul dinspre Andrei Mureșanu( fosta Ecaterina Varga) pe strada Tudor Vladimirescu.  
Zgomotul a făcut însă ca mai mulți localnici să se adune la fața locului. Aceștia s-au declarat nemulțumiți de faptul că intersecția nu este semnalizată corespunzător iar în zonă se produc aproape zilnic tamponări.

Click aici pentru galerie foto:

image
image
image

„Se petrecut tot felul de evenimente din acestea pentru că oamenii nu acordă prioritate, după cum spune legea. Mai mult, astăzi era un microbus parcat, care a plecat imediat după accident și cred că din cauza lui nu s-a văzut bine iar șoferii au ajuns să se ciocnească”,a declarat Gheorghe Țipar, prezent la locul accidentului.

Pentru că nu au existat victime, șoferii vor fi nevoiți să se descurce pe cont propriu cu asigurările, nefiind nevoie ca Poliția să fie implicată.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite